Home
De naam Eschdonck
De vier elementen
Tips
Interessante links
Flora
Fauna
Routebeschrijving
Contact
Fotoalbum
Disclaimer

Hanan Ali Al Dubai: Holistische massage praktijk 'Shiva'

____________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

                                                                            www.Shivaholistic.com

                                                                      ShivaiHolistic@gmail.com

                                                                            info@shivaholistic.com

 

                                                                        

                                                                           

 

 

 

                                    

****************************************************************************************************************************

 

La Veritá

Mijn naam is Rocco Ancarola en ik kom oorspronkelijk uit Calvello, Italië. Geboren in 1959. Een opvallend aspect van mijn leven is leven in verschillenden landen en culturen. Mijn kinderjaren heb ik in Zwitserland doorgebracht en heb vervolgens het grootste deel van mijn leven in Australië gewoond. Sinds 1996 woon ik in Nederland.

Mijn oorspronkelijke werkgebied ligt in architectuur en ontwerpen. Door bijzondere ervaringen in mijn leven heb ik interesse gekregen voor de helende werking van kunstzinnige expressie en bezigheid, waardoor ik een studie kunstzinnige therapie ben gaan volgen. Deze studie heb ik op de Academie De Wervel in Driegbergen- Zeist en de Hogeschool Leiden gevolgd en afgerond.  

Ik geef nu kunstzinnige hulpverlening en workshops/cursussen in kunstzinnige vorming. Naast dit werk ben ik bezig met mijn eigen kunstzinnige werk en mijn kunstgalerie, waar ik en andere kunstenaars exposeren.

Op mijn website www.laverita.nl kunt u meer informatie vinden over kunstzinnige hulpverlening/vorming, workshops/cursussen en mijn atelier/galerie.

 

 

 

 

 

 

Top
De Eschdonck Land van Yggdrasil  | info@eschdonck.nl